OpenFest 2009 :: Виртуална разходка от 360 градусови снимки

Openfest 2009 панорамни снимки - виртуална разходка

Openfest 2009 панорамни снимки - виртуална разходка

Натиснете върху снимката или тук, за да видите виртуалната разходка на Open Fest 2009.

Днес бях на Open Fest 2009 в Интерпред в София.

Присъствах на презентаията на екипът на SAMBA 4 за България. Интересно беше. Оказва се че единствения вариант за активна директория под Linux се пише от българи към проекта на не-безизвестната Samba.

Разбира се не можах да се сдържа да не направя панорамни снимки. Ето резултата.

Имам още много готови и/или необработени панорами и направо не знам от къде да започна. Пишете ми коментар кое от тези неща искате да видите първо:

Египет

- пирамиди,

- сфинкс

- долина на царете

- храмът Карнак

- статуите на Мемнон

България:

- Пещера Проходна (Божиите очи)

- Езеро Клептуза във Велинград

- Пещера Магурата

- Черни връх, България

- Корабът Радецки край Козлодуй,

- Равда

- Свети Влас

- Панорама „Изкуство пред публика“ – където се виждат 6 „близнаци“ правещи различни неща.

Гърция:

- Неа Ираклица – плаж, кей и огромна медуза,

И както обикновено – ако не искате да изпуснете новите панорами абонирайте се от горния десен ъгъл на този сайт.

Be Sociable, Share!
6 comments to OpenFest 2009 :: Виртуална разходка от 360 градусови снимки
 • Както винаги – професионалист във всичко !!! Този тип фотография се появи от преди няколко години , но толкова богата колекция от панорами не съм срещал при друг фотограф… А и твоето удоволетворение е голямо-не само да пътуваш и да посетиш тези интересни места , но и да споделиш преживяването си с всички , които не са били там. Гледайки твоите панорами , често правя планове за наши следващи пътувания. Продължавай да дерзаеш ,приятелю!!!!

 • Мерси.
  В този случай малко бързах за да го пусна същия ден докато е актуално и има някои грешки в панорамата, но според мен не са от силно дразнещ тип и затова ги пуснах така :)

  Аз си намирам общо 12 грешки – вие можете ли да ги намерите? :)

 • [...] мен, nickelangelo и Сале, – видео + кратък репортаж и дори виртуална разходка из феста (на официалния сайт скоро ще има и видео от [...]

 • Гергана Герасимова

  Много са нещата, които искам да посетя чрез виртуалните снимки, но най напред ми се ще да е Клептуза във Велинград. Ще се радвам да го включите

 • Константин Топалов

  А защо не и Старият Пловдив, Античният театър там, както и обща панорама на града от площадката при паметника на Альоша?

 • Огледай картата, не са с високо качество за това не са тук като избрани, но за начало ги имам. Просто от менюто горе цъкни карта и намери Пловдив – има го и стария град и Альоша и античния театър – малко са разместени местата на панорамите спрямо картата в Пловдив, така че търси в околността на мястото което искаш да видиш. Скоро ще поправя географската грешка, само да остане време :)

  А иначе, когато пак мина от там сигурно ще направя както казваш и ще станат качествени, за да мога да ги покажа и тук, в избраните.