Връх Шипка :: 360 градусова панорамна снимка

шипка

Натиснете върху снимката или тук, за да видите виртуалната разходка на връх Шипка.

Снимките на Шипка направихме на връщане от едно пътуване до Стара Загора. Доста се лашкахме по прохода към върха и тези от нас с по-чувствителни стомаси трябваше да застанат зад волана, за да няма неприятни инциденти :)
След като пристигнахме благополучно гледката си заслужаваше. Не знам дали ще можете да усетите от панорамата но атмосферата те кара да не искаш да си тръгваш.
Нямаше ги и традиционните празнични тълпи, които сигурно много от вас асоциират с това място.
На върха се заприказвахме с един от полицаите и той ни показа страхотна снимка от заскрежена Шипка, която е направил през дълбоката зима с телефона си. Дори успяхме да я прехвърлим на телефона на Коко (да живее блуутут-а) и сега мога да ви я покажа тук.
Снимката и другите панорами от Шипка можете да видите на картата тук. Използвайте линка „виж като jpg“, за да разгледате снимката в пълен размер.

Разбира се, както винаги, ако харесвате панорамите и не искате да изпуснете новите, абонирайте се от горе в дясно. Ако вече сте го направили – блогодаря ви! :)

Приятно разглеждане!

Be Sociable, Share!
4 comments to Връх Шипка :: 360 градусова панорамна снимка
  • ТЕМЕНУЖКА

    СТРАХОТНА Е.РАЗГЛЕЖДАНЕТО МЕ ПРЕНАСЯ НА ВРЪХ ШИПКА.

  • forest

    Поздравления!!! Невероятно е колко много красота има в тази наша малка България! Благодаря за разходката и чудесната панорама, която се открива пред погледа! В далечината се вижда дори паметника на връх Бузлуджа!

  • ЙОРДАН

    СТРАХОТНИ СНИМКИ МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ.