3Д Илюзия – Рубик куб


Харесай сайта във фейсбук:

Харесай статията във фейсбук:

Вчера си поиграх малко и сътворих тази 3д илюзия на куба на Рубик. Вижте клипчето и ми оставете коментар дали ви харесва. Искате ли да правя и други такива?

Това не е 360 градусова виртуална разходка. Ще попитате – тогава защо показвам клипчето тук? Много хора наричат виртуалните разходки 3д разходки, а това е 3д илюзия. Затова реших, че е достатъчно близо до темата и можеби ще ви хареса.

Всеки момент се надявам да започна да ви показвам многото нови заснети виртуални панорами. Всичките са готови, но трябва да се напише текста за статията, да се избере музиката и да се изчистят малко. А това отнема време.

Затова пускам сега нещо набързо – за да се накарам да действам и да започна да ви показвам новите неща. Определено ще си заслужават. Очаквайте панорами от подводница, хеликоптер и дори от места, където човешки крак почти не е стъпвал.
Ако не искате да ги изпуснете, абонирайте се от горе в дясно (или тук). Ако вече сте абонирани – благодаря ви, че сте фенове!

И последно – наближават коледните празници. Ако искате можете да изпратите някоя от нашите виртуални 360 градусови картички на приятели. Например тази популярна коледна картичка.

Be Sociable, Share!
9 comments to 3Д Илюзия – Рубик куб
 • Теменужка

  Страхотни сте.Пълни с идей.Интересна е илюзията или виртуалната разходка с кубчето на Рубик.Кой както иска така да го нарича,важно че е интересно.Продължавайте и с други панорами – подводници,хеликоптери,природни дадености и още други.
  ЖЕЛАЯ ВИ УСПЕХ.

 • Дора

  Много е интересно, дори човек се замисля как ли е направено? Наистина ще трябва да е доста трудно, но е прекрасно. Продължавайте все така в същия дух, Те ни радват не само очите но и сърцето. Повдигат ни настроението. БЛАГОДАРЯ ВИ

 • Много благодаря, Дора, Теменужка.
  Радвам се че има положителен отзвук. Тъкмо бях почнал да си мисля че никой не казва нищо и сигурно няма да правя друга, но явно е трябвало да почакам :) От броя коментари тук зависи колко скоро ще правя пак илюзия. Ако са по-малко ще наблегна на панорамите, но щом се харесват и илюзии ще има. Мисля си за един виц за подвижни дупки – дали няма да услея да направя илюзия на дупка :)
  Оше веднъж, благодаря за милте думи!

 • Ани

  Страхотно е! Поздравявам Ви! Много е интересно!Желая Ви успех!

 • Здравей!Чудех се къде се загуби толкова времеНе можах да го разгледам сега ,защото там където съм имам африкански нет-най-бавният и при първа възможност ще разгледам всичко.Но нямам съмнения-сигурна съм ,че е изпипано добре.Ако не те улуча на скайп,ВЕСЕЛА КОЛЕДА!!!

 • Весела и на теб и на всички фенове. Можеби все пак ще успея да направя нова картичка но не обещавам още. Не съм пускал нови неща и не съм стоял в скайп защото имаше доста работа за снимане за чужд сайт. Добрата новина е че си пазя авторските права и мога да покажа и тук какво съм снимал ;)

 • Таня

  Весела коледа!Чудесно е,успехи.

 • Мерси, Весела коледа и на теб, Таня.

 • Само да кажа – ще има нова коледна картичка, готова е и ще бъде пусната в четвъртък по някое време. Панорамата е снежна сред дърветата на Витоша – има и мъгла, която скрива по-далечните дървета. Утре ме няма цял ден, затова я пускам в Четвъртък.