Апартамент Венеция :: София :: Виртуална разходка от 360 градусови снимки

Хотелски апартамент Венеция::София::Виртуална разходка

Натисни снимката, или тук, за да разгледаш апартамента на хотелски начала „Венеция“.

Неотдавна ми поръчаха да снимам този апартамент на хотелски начала и реших да споделя с вас разходката. Направи ми доста добро впечатление – собственика е приятен и любезен човек с който е удоволствие да се общува.  Предложи ми да ме вземе с кола и да ме върне и се заговорихме за много интересни теми, които вълнуват и мен. Запален е по екскурзии и снимане из страната.

Както си говорихме и от дума на дума се решихме да се вдигнем и да и ме заведе да снимам пещерата „Проходна“ известна още като „Божиите очи“.  Направихме го още същата седмица и много ми хареса, но за това ще пиша в отделна статия заедно с виртуалната разходка на пещерата.

Не знам дали други го предлагат това но за този апартамент в цената са включени лаптоп с интернет в цяла България и взимане от летището. Това доста ме впечатли – преди не го бях виждал за нашата страна. Ако имате наблюдения за други такива услуги пишете ми коментар, но моля без реклама :)

Надявам се да ви хареса разходката, и както винаги, ако не искате да изпуснете следващите виртуални разходки и статии (пещерата например) абонирайте се от горе в дясно.

Be Sociable, Share!
4 comments to Апартамент Венеция :: София :: Виртуална разходка от 360 градусови снимки
  • Николина Хаджиева

    Изкарах няколко чудесни дни в този апартамент. Създадената луксозна атмосфера отпускаше , и ме накара да се почувствам някъде далеч , на екзотично място. Благодарна съм и на професионалното отношение и съдействие от екипа. Помогнаха ми да осъществя част от заплануваните ми бизнес ангажименти , безплатно и с професионализъм. До сега , въпреки множеството ми пътувания не съм попадала на толкова пълноценно съдействие , във всяки един момент от престоят ми. Впечатли ме и ежедневното безплатно зареждане на минибара,( включително с натурални сокове ,уиски , финландска водка ) и свежите плодове.Обикновенно в 3 звездни хотели попадах на някоя и друга минерална вода в барчето , в най-добрият случай кутийка бира.Тук е по-различно! Благодаря ! Николина Хаджиева

  • стефи

    tozi apartament ne se li namira v Manastirski livadi?Samo nemoga da razbera v koi blok

  • Май се води Лозенец, не съм сигурен точно – бяхме с кола, но като видя пак собственика ще го помоля да напише адреса като коментар тук щом се интересуваш. И на сайта от разходката май има информация.

  • Здравейте , Стефи! Аз съм собственика на апартамента. Той се намира в кв. Лозенец , ул. “ Свети седмочисленици 9 , ап.6 “ – близо до хотел Кемпински , в луксозен нов блок.