Езеро Клептуза, Велинград :: Виртуална разходка от 360 градусови панорами

Езеро Клептуза - Виртуална разходка

Езерото Клептуза във Велинград
През месец юли бях във Велинград, за да заснема виртуална разходка на хотел Холидей и използвах случая да направя тези 3 много ранни сутрешни панорами на езерото Клептуза. Действието се развива по изгрев слънце (по спомен около 6 часа сутринта – добре де, малко след изгрев:) ). По принцип, ако ме видите буден в този час на деня, по-вероятно е да не съм лягал, но в случая бях спал и ми предстоеше ранно пътуване. Много се чудих дали да ставам по-рано, за да направя панорами на града и езерото, но след като ги направих, се убедих че Клептуза си заслужава.
По-нататък очаквайте и панорамите от Велинград.

Както винаги, ако виртуалната разходка ви е харесала и не искате да изпуснете следващата, абонирайте се за нови избрани панорами и статии от горе в дясно.

Be Sociable, Share!
12 comments to Езеро Клептуза, Велинград :: Виртуална разходка от 360 градусови панорами
 • treach

  Благодаря за прекрасната разходка!!!!

 • Nina Ivanova

  Преди 3 месеца бях там наистина е красиво,но не и подържано.Доста занемарено изглеждаше.Мисля,че община Велинград би трябвало да се замисли за тази забележителност имайки в предвид,че това е визитката на този курортен град.

 • Djovana

  За съжаление, много добре се вижда как не е поддържано! Как да изпратя в чужбина тая красота от България? Пет пъти правих виртуална разходка и все се набиват на очи тревясалото с разпукан асфалт път. Подбирайте забележтелности, където не се виждат подробности.Иначе, чакам с нетърпение да излезе нещо ново!

 • nusha09

  Красиво е , но нашата действителност си е такава-хубава… но българска.Може ли следващия път да бъде с музикален фон?

 • Константин Топалов

  Много е красиво! Хубавото е, че не е нацвъкано от разни амбулантни будчици и бутици! Що се отнася до състоянието му, то иска решително подобряване от страна на местната власт!

 • Да, въпроса за поддържаното и боклуците наистина съществува. За да не правим излишна анти-реклама, мога да обещая, че ако някой от общината се свърже с мен и каже, че вече е оправено ще отида пак да го снимам! :)
  Добре е обаче да се види, защото въпреки недостатъците останалото е красиво според мен.

  Благодаря за предложението за музиката – там проблема е че всеки път когато трябва да сложа музика трябва доста да се ровя за нещо подходящо с отворен лиценз, което да имам право да използвам, затова не го правя толкова често, но сега като има специално желание ще знам че се търси :)

 • koko

  СТРАХОТНОООО:)

 • Росен Апостолов

  Браво!Цели 20 г.не съм ходил ,но все едно не съм съ тръгвал оттам.Не гледайте напуканият асвалт,ако сте там лятото и се возите на водно колело въобще ще забравите такива дреболии и винаги ще искате да се върнете там.Много благодаря на авторите че ме върнаха назад в спомените!

 • Соня Войводова

  Наистина е впечатляваща красота, но още много има да се поработи от страна на местната власт за подобряване инфпаструктурата около този очарователен иначе изглед. А и много берени се набиват без да искат в полезрението. А само толкова малко се иска да се отстранят всички пропуски. Но природната красота си е красота!!!!

 • минаващ

  Доста е занемарено (както повечето забележителности в България). Иначе поздравления за добре свършената работа. :)

 • peterpanchev7

  През юли 1969 година международната бригада“ Г.Димитров“ строеше пътя Белово-Юндола.Посетихме Клептуза с американски студенти и едва от тях- Ан Тенеси сподели,че това е единственият ресторант от американски тип извън САЩ,който е виждала.Имаше пред вид,че е на езеро,кухнята е на долния етаж и има и закрита, и открита площ.Вярно,че тогава и езерото,и ресторантът бяха в много по-добро състояние от сега.

 • Благодаря ви !
  Малко тъжно.
  Красиво по социалистически.